Plats Saludables - Entrepans - Amanides
Cafè d'Origen - Lattes - Sucs - Frappés

Oferim plats i begudes naturals amb un toc mediterrani. Entrepans gourmet, cafè d’origen, plats saludables i lattes i frappees.

Selección de platos

Oferim plats i begudes naturals amb un toc mediterrani. Entrepans gourmet, cafè d’origen, plats saludables i lattes i frappees.

Coem les nostres matèries primes a baixa temperatura per respectar al màxim les seves propietats nutricionals i organolèptiques. Elaborem la major part de la nostra carta perquè ens agrada fer-ho a la nostra manera, sorprendre i meravellar als nostres clients i alhora ajudar-los a portar una vida més saludable.

Descarregar Carta

Nosaltres

LaMolanta parteix del somni d’apropar la restauració als clients. Oferir productes nutritius, saludables i deliciosos d’una manera pròxima i còmode, on la excel·lència del producte pren el màxim protagonisme.

Volem minimitzar la petjada que el nostre restaurant te a l’entorn, per això som molt curosos amb el reciclatge del cartró, vidre i plàstic que generem. Treballem amb envasos compostables i reciclats, fets amb resines de blat de moro i fècula de patata. Fem vermicompostatge de la fracció orgànica vegetal i amb l’humus alimentem les nostres plantes, que ens ho agraeixen amb flors i fulles.

També som un projecte de persones. Per sobre de tot, creiem que el nostre equip humà és l’autèntic motor del nostre projecte.

Horaris

Contacte

Xarxes